Yılmaz'ın yüzü gülüyor

Yılmaz

Bandırmaspor Teknik Direktörü Nurettin Yılmaz: Artık iyi oyun değil, kazanmak önemli”



Bandırmaspor Teknik Direktörü Nurettin Yılmaz, ligde artık telâfisi olanaksız maçlara girdiklerine dikkati çekerken, Bundan sonra iyi oyun değil, kazanmak önemlidir” dedi.  

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta, Bandırma'da Alanyaspor'u 1-0 yenerek liderliğini sürdüren Bandırmaspor'un Teknik Direktörü Yılmaz, şu değerlendirmede bulundu:

Alanyaspor, az gol atıp, az gol yiyen bir takım. Maçın zor geçeceğini tahmin ediyorduk. Nitekim öyle oldu. Duran bir toptan kazandığımız üç puanla liderliğimizi ve şampiyonluk iddiamızı sürdürdük. Aslında oyuna iyi başladık. Maç boyunca da iyi mücadele ettik. Ancak ikinci golü bir türlü bulamamamız nedeniyle zaman zaman zor anlar yaşadık. Buna karşın kazanmayı bildik. Sıcak bahar havası da oyunumuzu olumsuz etkiledi. Maç boyunca iyi mücadele veren oyuncularımı kutlarken, 90 dakika boyunca takımımızı destekleyen taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum.”

Pazar günü deplasmanda 1461 Trabzon ile zor bir maç daha oynayacaklarını vurgulayan bordo-beyazlı takımın teknik direktörü Nurettin Yılmaz, Bu takımı ben de tanıyorum, ayrıca eski bir Bandırmasporlu oyuncu olan Şansal'a da izleterek, gerekli bilgileri aldım. Çok koşan ve iyi mücadele edeceğiz. Bizim de çok koşup, çok iyi mücadele vermemiz gereken bir maç olduğunu düşünüyorum.”



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli